digital-concept-logo-white1

IZRADA WEB SAJTA

VEB LOKACIJE VAS PROMOVIŠU 24/7: NIJEDAN ZAPOSLENI TO NEĆE UČINITI.

WEB DESIGN

Kreiramo jedinstvene i privlačne sajtove koji će doneti različite benefite vašem biznisu.

• Povećanje prodaje: Privlačan i dobro optimizovan sajt će privući više posetilaca i povećati prodaju vaših proizvoda ili usluga.
• Bolja reputacija: Web sajt koji izgleda profesionalno će poboljšati vašu reputaciju i pomoći da se vaš biznis smatra kredibilnim i dostojnim poverenja.
• Povećanje broja klijenata: Web sajt je vaša online vizit karta, koja omogućava potencijalnim klijentima da saznaju više o vašim proizvodima ili uslugama i da vam se jave u bilo koje vreme.
• Optimizacija za mobilne uređaje: Svi naši sajtovi su prilagodljivi na mobilne uređaje, što znači da će vaši klijenti moći da pristupe vašem sajtu sa svog telefona ili tableta.
• Briga o klijentima: Mi smo tu da vas pratimo kroz svaki korak procesa izrade sajta i da vam pomognemo da ga optimizujete za vaše potrebe. Kao što brinemo o svom biznisu, tako brinemo i o vašem.

Web sajt je važan deo svakog biznisa danas, jer on predstavlja vas online i omogućava potencijalnim klijentima da saznaju više o vašim proizvodima ili uslugama.

Da li se pitate koliko će vas koštati da vaš biznis ima svoj digitalni dom?
Kreiramo cenu izrade sajta, na osnovu broja vaših potreba i broja stranica. Razgovarajte sa nama ili zatražite analizu i procenu, da biste saznali konačni iznos za vaš sajt. Ako želite da prodajete preko interneta, možemo izraditi vašu internet prodavnicu ili višejezični sajt da biste ostvarili što bolji rezultat.

digital-concept-logo-white1

Kontrolišite svoje troškove bolje od konkurencije. Ovde uvek nalazite konkurentsku prednost.

cropped-logo-digital-concept.png
line

MAJA MILIJANOVIĆ
Founder
+385 95 3995 370

Instagram_logo1
line

DIGITAL CONCEPT
Follow us
LINK

linkedin_logo
line

LINKEDIN
Let’s connect
LINK